Kavicsosparti Társasház Mezőkövesd
Kavicsosparti Társasház Mezőkövesd
Kavicsosparti Társasház Mezőkövesd MegközelítésKavicsosparti Társasház mezőkövesd Műszaki jellemzőkKavicsosparti Társasház mezőkövesd aktualitás
Borsod Bos
Kavicsosparti Társasház Mezőkövesd

Műszaki jellemzők

A Kavicsos parti társasház tervezésénél az egyik legfontosabb szempont - a minőség és kellemes lakókörnyezet megvalósítása mellett - a gazdaságos fenntarthatóság biztosítása, melynek záloga a korszerű fűtési rendszer, a megfelelő hőszigetelés és az ehhez szükséges műszaki megoldások.

Kiemelt figyelmet kapott a hangszigetelés, melyet hanggátló falak beépítésével (lakás elválasztó) valamint a padlóban elhelyezett lágyanyag elhelyezésével kívántunk orvosolni. Az elkészült tervek szerint a kialakítandó ingatlanok között megtalálható a 2 - 3 szobás erkélyes illetve sarokerkélyes lakások az épület első és második emeletén, minimum 2 oldali tájolással. Életünk fontosabb eseményeinek színterére is gondolva a nappali-étkező-konyha egybeépítésével kényelmesen együtt lehet a család apraja-nagyja, de a baráti társaság is jól megfér e tágas helyen. Természetesen a felmerülő egyedi igényeket, elképzeléseket is rugalmasan kezeljük, és a kivitelezés során figyelembe vesszük. Az épület földszintjén üzletek, tárolók és garázsok, az emeleten lakások lesznek kialakítva. A lakások két lépcsőházra szervezettek, amelyek az udvar felől megközelíthetőek, közös gyalogos belőptetőrendszeres átjáróval az utcafrontra.

Tartószerkezetek: Teherhordó falak kerámia falazóblokk 30-as vastagságban, külső részen 7 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, lakáselválasztó fal 30-as hanggátló tégla

Válaszfalak: kerámia tégla 10-es válaszfal téglából

Födém: betongerendás, beton béléstestekkel

Tetőszerkezet: Faszerkezetű, a tetőhéjalás Toscana beton cserép fedéssel.

Nyílászárók: Külső részen hőszigetelt műanyag nyílászárók 1.0 W/m2K , fehér színben. Beltéri nyílászárók faszerkezetűek.

Burkolat: A szobákban laminált szalagparketta, az egyéb helyiségekben kerámiaburkolat. A külső tereken fagyálló kerámiaburkolat. A vizes helyiségek falai 2 m magasságig csempével burkoltak, egyéb helyiségek falai vakoltak, fehérre festettek.

Felületképzés: Belső felületen glettelés után diszperzit falfestés készül. (pasztell szín)

Gépészet: wc, mosdó, lemez kád, csaptelep, mosógép, mosogatógép, gáztűzhely vagy villanytűzhely csatlakozási lehetőség kiépítéssel.

Fűtés: Központi gázkazán, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel ellátva. Szellőzés A belsőterű helyiségek szellőztetése gravitációs úton történik a tetősík fölé, ventilátoros rásegítéssel, a konyhában páraelszívó csatlakozási lehetőséggel.

Villamosság: Kapcsolók, dugaljak, Tv, telefon csatlakozás, a lámpatestnek csillárnak kiállások.

Garázsok: Egyedi garázsok szekcionált automata garázskapuval.

Gépkocsi beállóhely: Lakásonként 1 db parkolóhely a zártudvaron biztosítva

Üzletek: Kerámia burkolat, vakolt falazat fehérre festve, fűtésrendszer kiépítve, víz, szennyvíz, villamos csatlakozásokkal.

Aki minőséget szeretne otthonában és természet közelbe vágyik annak jó választás a Kavicsos-parti társasház

Keresse munkatársunkat,